Bryllupsfoto

Gratulerer med forlovelsen! Så hyggelig at dere vil vurdere å ha meg som deres bryllupsfotograf. Jeg har mange års erfaring som bryllupsfotograf og har hatt gleden av å fotografere over hundre bryllup i Norge og utlandet.

Jeg har spesialisert meg på heldagsfotografering i bryllup. Det er når jeg følger brudeparet fra morgen til kveld at jeg virkelig kan fange de naturlige, ekte og uforglemmelige øyeblikkene som utspiller seg i løpet av bryllupet. Det gir de beste og mest naturlige bryllupsbildene og gir rom for at dere som brudepar kan slappe av, være dere selv og bare nyte den fantastiske dagen sammen med familie og venner.

Når dere forlater bryllupsfesten og lukker døren bak dere om kvelden og tenker: «Wow! Alle hadde rett, denne dagen gikk så utrolig fort!» så kan dere være trygge på at dere kan gjenoppleve denne dagen igjen og igjen. Heldigvis!

Dere fortjener vakre, tidløse bryllupsbilder som forteller historien akkurat slik dere husker den – og som samtidig inneholder de små historiene som dere ikke fikk med dere fordi det var så mye annet som skjedde den dagen. Et av mine brudepar skrev til meg en gang: «Nå når vi ser bildene i ettertid ser vi at du har vært der hele tiden og overalt – uten at vi har lagt merke til det engang.» Det tar jeg som et stort kompliment.

Jeg er så heldig som får lov til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, ta del i deres flotte bryllupsfeiringer og gi dem den kanskje aller fineste bryllupsgaven; evigvarende minner fra deres drømmedag. Mine brudepar beskriver bildestilen min som lys, naturlig, ekte og uhøytidelig.

Jeg tar kun på meg et begrenset antall bryllupsfotograferinger hvert år for å sikre at mine brudepar får den oppfølgingen og servicen de fortjener. Det er derfor lurt å booke fotograf så tidlig som mulig.

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.